fotoshoot binnen op een zonnige dag - portret en kinderfotografie in Apeldoorn, Gelderland

dinsdag 28 januari 2014

Vandaag scheen heel even de zon naar binnen door het raam. Het gaf zo'n mooie zachte en warme gloed. En omdat ik gek ben op mooi licht, had ik meteen mijn camera in de aanslag. Mijn jongste dochter was aan het rondhuppelen in haar petticoat met hoge hoed en bloem in haar zachte blonde haar dus mijn "model" was er helemaal klaar voor.. Althans.. dat vond ik dan!

Ik weet dat ze een korte spanningsboog heeft dus ik moest weer snel foto's maken voordat ze er zat van was. Gelukkig heb ik een paar mooie moment kunnen vastleggen. En om te laten zien dat ook mijn dochter niet altijd meewerkt is de laatste in de rij haar ultieme "Mama, en nu ben ik er klaar mee!" gezicht ;)
blond meisje met bloem in het haar en zonlicht
blond meisje met bloem in het haar en zonlicht
blond meisje met bloem in het haar en zonlicht
blond meisje met bloem in het haar en zonlicht6 opmerkingen

 1. Love her expressiveness. You definitely captured her cute personality! Love the way you edited the images too.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMGosh in love with them all! She is a gorgeous model and I love your creative editing!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a beautiful little girl! I love the variety of shots- lovely job!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love the fashion feel to these images. The colors are lovely.

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne