Lensbaby Edge 80 en een zakelijke fotoreportage - fotograaf, apeldoorn, gelderland, workshop

dinsdag 7 januari 2014

Onlangs mocht ik Gina fotograferen. Gina is een stemartiest wat inhoudt dat ze o.a. reclames inspreekt en voice-over is. Voor haar nieuwe website lag het in de planning om wat zakelijke foto's te maken. Nu ken ik Gina al wat langer en na wat serieuze foto's gemaakt te hebben, sloeg de stemming al snel om tot een grote melige bedoening! De zakelijke foto's zijn prachtig geworden maar de laatste serie foto's gemaakt met mijn Lensbaby zijn toch wel mijn favoriet! En volgens mij die van Gina ook! Wat een pretletter!

Gina, bedankt! Dit doe ik graag nog eens over! :)

vrouw, female, singer, woman, microfoon, microphone, old microphone, lensbaby, edge 80, fine art
vrouw, female, singer, woman, glamour, lensbaby, edge 80, fine art
 vrouw, female, singer, woman, glamour, fine art

Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne