zwart wit reportage van een bruid bij de kapper voor haar a.s. huwelijk - portret, fotograaf, apeldoorn, gelderland, marilyn monroe

zaterdag 12 juli 2014

Joost en Laura gaan binnenkort trouwen. De aankondiging van hun huwelijk mocht ik al met veel plezier fotograferen en nu ook de bruiloft. En daar kijk ik ontzettend naar uit. Temeer omdat Joost en Laura écht een prachtig en uniek stel zijn met originele ideëen waar ik als fotograaf heel blij van word. Wat de bruidsreportage inhoudt, dat verklap ik natuurlijk nog niet.

Gisteren was het voor Laura zover om haar proefmake-up en bruidskapsel te laten verzorgen bij de kapper. En wat voor een kapper! Mijn fotografenhart ging al sneller kloppen bij binnenkomst want er was een prachtige levensgrote muurschildering van Marilyn Monroe! En laat ik daar nu een grote fan van zijn. En vooral door de laatste fotoserie van haar gemaakt door één van mijn favoriete fotografen Bert Stern. Toen ik Laura daar zo zag zitten met de krulspelden in haar blonde haren en de prachtige make-up, was de vergelijking met dit stijlicoon ook al snel gemaakt en kon ik niet anders dan de hele reportage in zwart/wit vast te leggen in de stijl van de jaren 50/60! Nog sneller ging mijn hart kloppen toen ik de foto's bij thuiskomst terugzag op mijn grote scherm! Wat gaaf! Dit is waarom ik fotograaf ben geworden en ik kan nu al helemaal niet meer wachten op de grote dag van Joost en Laura! Het uiteindelijke resultaat van het haar en de make-up heb ik niet vastgelegd want dat blijft natuurlijk nog een verrassing voor de grote dag zelf.

Laura en hair- en Make-up stylist Sanela, dankjewel voor de ontspannen avond en de gastvrijheid!
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz
bruidsfotografie in Marilyn Monroe stijl apeldoorn gelderland glamourkidz3 opmerkingen

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne