concert en band fotografie - Lakesiders, fotograaf, apeldoorn, glamourkidz

woensdag 9 januari 2013

Mijn broer speelt in een band. En best wel een goede. Zo goed zelfs dat ze op 9 maart 2013 in de Benelux finale staan van The Clash of the Coverbands :) Mocht je niks te doen hebben op die datum, ze zijn te bewonderen en te beluisteren in Het Paard van Troje in Den Haag. 

Tijdens de kwart- en de halve finale heb ik foto's gemaakt. Dit was natuurlijk een prachtmoment om mijn MKIII uit te testen met zijn hoge ISO. En wat een beest van een camera is het!! Echt ongelooflijk.
Op ISO 6400 zelfs nauwelijks ruis. 
Ik ben trots op mijn broer én op mijn camera :)

Fotografie
Hierbij wat foto's. Ze zijn gemaakt met uiteraard de Canon 5d MKIII, de lenzen 35L 1.4, 50 1.4, 85 1.8, 100L 2.8 macro, 135L 2.0 en lensbaby's. Voor het "stereffect" wat je o.a. op de gitaarhalsen en alles wat oplicht ziet,  heb ik starfilters gebruikt.1 opmerking

  1. How cool are the star filters? I love seeing these- you truly showed how much fun they are having - and I love all of the neat flares from the lights on stage!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne