zwart wit foto's met de lensbaby Edge 80 - Fotograaf, Apeldoorn, kinderen, Gelderland, Willie Kers

donderdag 7 februari 2013

In 2013 heb ik mijzelf beloofd om een persoonlijk project te starten. Namelijk een 365 met mijn Lensbaby's.
Lensbaby's zijn creatieve lenzen die een schilderachtig effect aan je foto's geven.
Afwisselend gebruik ik telkens een andere lensbaby. Deze keer heb ik gekozen voor de Edge 80. De Edge 80 geeft een Tilt 'n Shift effect. Deze lens is, zoals de naam al zegt, 80mm en heeft een diafragmaring die loopt vanaf 2.8. Het mooie van deze lens is dat als je hem niet buigt, hem als gewone, lichtsterk objectief kunt gebruiken. Maar daarvoor heb ik uiteraard geen lensbabies maar mijn gewone lenzen :)

Mijn favoriete modellen zijn uiteraard mijn eigen kinderen en honden. Hieronder zie je een selectie uit de Edge-80 en Sweet 35 Black & White serie. De foto's zijn gewoon in de huiskamer gemaakt met natuurlijk licht en backlight. Tijdens het ontwikkelen heb ik gebruik gemaakt van T-max en bij sommige foto's wat extra korrel toegevoegd.


Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne