vakantie foto's in kleur - lifestyle kinderfotografie Apeldoorn, Glamourkidz gelderland

maandag 25 februari 2013

Na een heerlijke voorjaarsvakantie met vooral veel sneeuw en weinig voorjaar én met de griep op bezoek in ons gezin, was er niet veel tijd en zin om er-op-uit te gaan. Gelukkig heb ik dan altijd nog mijn camera om mij te vermaken terwijl de kinderen aan het uitzieken waren. Of ze hier beter van werden vraag ik me af maar het levert wel weer mooie plaatjes voor het plakboek op ;)

De foto's zijn allemaal binnenshuis gemaakt met natuurlijk licht en de canon 5D mark III, de lensbaby edge 80 en de canon 35L 1.4.  Bij de kleurenfoto's heb ik bij de bewerking gebruik gemaakt van textures.

Lensbaby edge 80

Lensbaby edge 80

Lensbaby edge 80

Canon 35L 1.4

Canon 35L 1.4
Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne