Newborn lifestyle fotoreportage in Deventer - Fotograaf , kinderen,baby, apeldoorn, gelderland, Glamourkidz

maandag 18 februari 2013

Op een koude en besneeuwde vrijdagochtend ging ik samen met mijn rechterhand Ellen, richting Deventer om een lifestyle newborn fotoreportage te maken van baby Jim. De papa en mama van Jim hadden deze fotoshoot cadeau gekregen van Jim's oom en tante ter ere van zijn geboorte op 24 januari 2013. Een hele goede datum want dit is ook de verjaardag van mijn oudste dochter :)

Als natuurlijk licht en locatie fotograaf is het altijd voor mij een verrassing waar we terechtkomen en vooral wat voor een licht er aanwezig is. Deze keer kon ik mijn fotografenhart ophalen want wat een prachtig huis en wat een mooi licht! Maar dat alles viel in het niet toen we baby Jim zagen. Wat een mooi ventje! Een prachtige bos met donkere haartjes, 2 mooie oogjes die helder de wereld in keken en een kleurtje alsof hij net onder de zonnebank vandaan kwam. En aan zijn papa en mama te zien kon het ook niet anders dan dat Jim een heel mooi kindje is :)

Met veel plezier heb ik een lifestyle fotoreportage mogen maken van dit mooie, jonge gezin. En ik hoop dat als Jim iets groter is, ik ze nog een keer mag fotograferen.

Fotografie:
Voor de foto's heb ik gebruik gemaakt van de 5DmkIII. Lenzen: 35mm L 1.4, 100MM L macro, 50mm 1.4.


Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne