Lensbaby double glass & wide angle - Paaseieren, paastak, fotograaf, apeldoorn

zaterdag 23 maart 2013


Deze week heb ik samen met de kinderen het huis klaar gemaakt voor Pasen. Uiteraard wilde ik van het resultaat een foto maken. Omdat ik niet wild ben van kunstlicht, heb ik besloten om een zwart-wit foto te maken. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van mijn lensbaby Double glass. Om de hele tak en vaas in beeld te krijgen heb de wide angle op de Lensbaby geschroefd.
Het was al donker dus de iso is opgeschroefd naar 6400. Ondanks dat er geen beweging in de tak zit, heb ik toch besloten om een sluitertijd van 1/200 te gebruiken om ruis te reduceren. En volgens mij is dit goed gelukt :)

Om de aandacht op de Paastak te richten, heb ik alle lampen in huis uitgedaan, met uitzondering van de Ikea lamp die bij ons boven de eettafel hangt en waar de Paastak opstaat.

De foto heb ik vervolgens omgezet in Photoshop naar zwart/wit.

En hieronder het resultaat van onze kleurloze Paastak :)Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne