The beautiful people of Summer 2013 - Lensbaby, fotograaf, apeldoorn, Gelderland, vintage, vakantie, foto's

dinsdag 10 september 2013

De zomer loopt ten einde. Maar wat een geweldige zomer was het! Ik heb veel mooie mensen leren kennen en mogen fotograferen. Samen met mijn gezin en lieve vrienden hebben we mooie muziek mogen maken, veel gelachen en prachtige zonsondergangen gezien!

Ook mijn lensbaby heeft zijn hart kunnen ophalen deze zomer. Wat ik graag doe is mensen, mijn vrienden en familie fotograferen terwijl ze het niet in de gaten hebben! Ongedwongen foto's, precies zoals ze zijn! Veel foto's heb ik al geplaatst maar een aantal van mijn eigen favoriete vakantiekiekjes nog niet.

Mag ik jullie voorstellen aan "The Beautiful People of Summer 2013!" :)

 
 

Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne