zelfportret met mijn kids - Apeldoorn, fotograaf, kinderen, familiefoto's

woensdag 11 september 2013

Dat ik, net als veel volwassenen niet graag op de foto ga, is oud nieuws. Ik sta niet voor niets zelf áchter de camera in plaats van ervoor! Maar ik weet dat het voor mijn kinderen later belangrijk is dat ze foto's hebben van mij, mijn man, en alles hoe het leven er "toen" uitzag! Zeg nou zelf! Hoeveel foto's heb je van jezelf samen met je ouders! Te weinig toch? En als je ze hebt dan zijn het vaak de verplichte statieportretten. Daarom maak ik regelmatig toch foto's van mijzelf samen met mijn gezin. Gewoon de alledaagse foto's. Want ik wil dat zij mij later herinneren hoe ik ben!
Dus gewapend met een zelfontspanner ploffen we regelmatig op ons bed en  maken er 1 groot maf feest van :) Onder het motto "schiet maar raak voor een knaak" hebben we heel veel plezier en wat leuke foto's voor in het familie-album.

Deze keer heb ik samen met twee van mijn kids lekker gekke bekken getrokken. En aan jullie is het wie de winnaar van de Gekke bekken parade is :)


Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne