Lensbaby double glass & wide angle in zwart - wit - fotograaf, apeldoorn, kinderen, baby's, lifestyle

dinsdag 23 april 2013

Voor mijn 365 dagen lensbaby project heb ik gisteren een aantal foto's gemaakt met de lensbaby double glass in combinatie met de wide angle converter. Ik was van plan om buiten te fotograferen, maar het was zo druk gisteren dat ik er overdag niet aan toegekomen ben. De wide angle is  namelijk perfect om buiten mee te fotograferen. Omdat ik toch wel eigenwijs ben (vinden anderen ;) ) heb ik de wide angle binnen gebruikt als portretlens omdat het buiten te donker werd voor wat ik voor ogen had om te fotograferen. De ruimte waar ik gefotografeerd heb is namelijk erg klein. 

Mijn zoon was weer de pineut om model te staan. Wat bof ik toch met zo'n lieve jongen :)

De foto's zijn in Photoshop omgezet in zwart/wit en ik heb wat extra korrel toegevoegd voor een "vintage" effect.

De camera die ik gebruikt heb is de 5d mark III, lensbaby double glass met creative aperture disk en de wide angle lens daarop geschroefd.


Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne