Wat is voor jou belangrijk als fotograaf?

woensdag 23 mei 2018

Stel je eens voor dat je stopt met luisteren naar wat anderen van je vinden? En stel je eens voor wat er zou gebeuren als je begint met luisteren naar de stem die er écht toe doet; jouw stem! En stel je eens voor als je dit in daden omzet! Want er is niemand die zoveel om jouw creatieve werk geeft als jijzelf... Wordt het dan niet de hoogste tijd dat je ook wat liever voor JEZELF bent? Want jezelf vergelijken met een ander staat met stip op nummer 1 als het gaat om het om zeep helpen van je creativiteit! 
Herken je dit? Ik niet. Tenminste, niet meer... Want creativiteit zit zo diep in mijn ziel dat ik WEIGER om dit door een ander naar beneden te laten halen!
Want ik ben een veel leuker mens als ik kan doen waar ik gelukkig van word! En ik ben veel meer dan alleen maar dochter van, vrouw van en moeder van! Ik houd zielsveel van mijn gezin en iedereen die mij lief is maar mijn creativiteit is mijn uitlaatklep! Dat is van mij! Dit ben ik. En daar sta- en ga ik voor! Take it or leave it!
Door de jaren heen ben ik veel -met name vrouwen- tegen gekomen die hier tegenaan liepen. Creativiteit is leuk.. maar er moet wel geld binnen komen. En de was moet gedaan worden, boodschappen, strijken.. Maar goed.. dat herken je vast wel. 
Ik kan nu nog verder een heel verhaal gaan ophangen maar laat ik nu iets cools hebben om het allerbeste in jezelf én in je creativiteit naar boven te halen! En dan kan ik je beloven dat je over een jaar echt wel geleerd hebt om te luisteren naar de stem die er toe doet.. JOUW stem! 
Lijkt je dat wat?? Mag ik dan een klein minuutje van je voor het kijken naar het onderstaande filmpje?

Een reactie posten

Copyright © Willie Kers Photography
Design by Fearne